«Від оптимізації до автоматизації. Роль ERP рішень та SAP Business ByDesign в успішності бізнесу»: практичний вебінар для бакалаврів та магістрів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі»

27.11.2021 | 10:44

25 листопада 2021 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Ірина Шевчук та Оксана Васьків разом із добувачами вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» (групи УФЕ-21с, УФЕ-41с та УФЕМ-11с) взяли участь у вебінарі «Від оптимізації до автоматизації. Роль ERP рішень та SAP Business ByDesign в успішності бізнесу».

Під час вебінару експерти (Ігор Сошніков – власник та СЕО TG Consulting; Тетяна Пархомчук – керівник відділу бізнес-аналізу TG Consulting.Координатор програми SAP PartnerEdge; Олег Зубченок – віце-президент Асоціації професіоналів в управлінні бізнес-процесами в Україні; Альона Cисой – Senior General Business Sales Executive SAP) розказали про:

  • Як ERP рішення допомагають бізнесу;
  • Що таке SAP Business ByDesign, які його переваги та функціонал;
  • Як оптимізувати бізнес та підготуватись до автоматизації.

Матеріал вебінару закріплює та розширює отримані студентами знання під час вивчення таких дисциплін як «Автоматизація бізнес-процесів», «Системи прийняття рішень», «Математичні методи та моделі ринкової економіки».