Вебінар від фахівців ІТ-компанії ELEKS «Рівні зрілості та мотивація»

18.06.2020 | 21:55

18.06.2020 р. викладач кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики ФУФтаБ Задорожна А.В. відвідала online-вебінар «Рівні зрілості та мотивація», який провела супервізор та директор ELEKS п. Наталія Драганчук. Вебінар присвячений вивченню загальних етапів розвитку компаній різного спрямування.

Відповідно до теорії Лоуренса та Дж.Лорша, організацію можна уявляти як людину, яка проживає життя, тобто проходить різні етапи у своєму розвитку. Пані Наталія Драганчук детально розглянула всі чотири етапи життя організації – «початок»-«ріст»-«зрілість»-«упадок». Для кожного етапу детально проаналізовано, як змінюється структура організації та комунікація співробітників, що може виступати мотиватором на кожному етапі та які проблеми постають в робочому середовищі. Цікавою є оцінка різних організаційних структур та рекомендації щодо їх вибору.

Представлена інформація є корисною як для розуміння процесів, які протікають в організації та керуванні останньою, так і при виконанні проектів різного спрямування.