Вебінар “Працюй над кодом як команда” від фахівця-практика з RocketRoute для студентів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі»

25.11.2020 | 15:42

24 листопада 2020 року студенти групи УФЕ-11с і лектор курсу «Вступ до фаху» д.е.н., доцент Ірина Шевчук долучилися на YouTube-каналі до вебінару “Працюй над кодом як команда”.

Спікер заходу Микита Клейменов (Scrum Master у RocketRoute) поділився з учасниками теоретичними та практичними знаннями щодо організації командної роботи в ІТ-компанії. Зокрема звернув увагу чим команда відрізняється від будь-якої іншої групи людей. Детально охарактеризував основні ролі в сучасних ІТ-командах. А також розкрив особливості планування та розподілу роботи в команді.

Тема вебінару, практичні питання, висвітлені фахівцем, безпосередньо розкривають ключові аспекти командної роботи чи то в ІТ-компанії, чи то в академічній групі над завданнями, що ставляться перед студентами при вивченні дисциплін освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі». Адже, актуальне гасло сьогодення – «НЕМАЄ СЕНСУ РУХАТИСЬ ДАЛІ, ЯКЩО ВСІ МИ НЕ НАВЧИЛИСЬ БУТИ КОМАНДОЮ!».