Вебінар «Бізнес-аналітика в умовах сучасних очікувань суспільства та тенденцій ринку ІТ» за участю Lead Business analyst компанії Selecto Олени Гургач

20.05.2022 | 14:15

19 травня 2022 року кафедра цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка з нагоди Фестивалю науки в Університеті-2022  за участю Lead Business analyst компанії Selecto Олени Гургач та студентів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка» провела вебінар «Бізнес-аналітика в умовах сучасних очікувань суспільства та тенденцій ринку ІТ».

Студенти отримали корисні нові знання, збагатили свій досвід стосовно функцій, завдань та специфіки роботи бізнес-аналітика у сфері ІТ та інших сферах. Крім того, учасники зустрічі довідались про застосування різних інструментів та методів бізнес аналізу для виконання конкретних задач, їх переваги та недоліки. Також було обговорено особливості роботи бізнес-аналітика в сучасних умовах воєнного стану в Україні.

Здобувачі вищої освіти та колектив кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики вдячні Гургач Олені за пізнавальну та конструктивну зустріч!