Урочисте вручення дипломів переможцям І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»

26.05.2023 | 17:03
З нагоди Дня науки в Україні, 20 травня 2023 року, у Будинку вчених відбулося урочисте вручення дипломів переможцям І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Серед студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» дипломи за кращі наукові роботи отримали: студентка групи УФПМ-11с Капраль Ярина з роботою «Інформаційна війна в сучасній Україні як спосіб впливу на державну політику та громадськість», науковий керівник – к.е.н., доц. Герасименко О.В. та студентка групи УФП-41с Єзерська Уляна з роботою «Публічне управління зайнятістю населення: реалії та перспективи», науковий керівник – д.е.н., доц. Комарницька Г.О. (кафедра публічного адміністрування та управління бізнесом).
Зустріч розпочалась із виступу Народного камерного оркестру Львівського університету, після якого відбулося вручення дипломів та нагородження преміями й подяками студентів та аспірантів, що займаються активною науковою роботою та розбудовою Наукових товариств своїх факультетів.
Опісля урочистостей гості долучились до нетворкінгу між науковцями та до відкритої дискусії на тему: «Ідея та місія Наукового товариства Львівського університету» на якій було піднято ряд важливих питань у сфері вищої освіти та науки.
https://lnu.edu.ua/z-nahody-dnia-nauky-v-universyteti-vidznachyly-studentiv-ta-aspirantiv/