Урочиста зустріч викладачів кафедри обліку, аналізу і контролю з першокурсниками освітньої програми “Облік, аналіз та фінансові розслідування”

19.09.2022 | 20:11

Дорогі першокурсники!

Колектив кафедри обліку, аналізу і контролю сердечно вітає вас з офіційним початком навчального року у закладі вищої освіти. Це хвилююча подія для кожного першокурсника – перша зустріч з одногрупниками і викладачами, перші враження, перші приємні хвилювання довгоочікуваного і невгамовного студентського життя!

Вступивши до Львівського національного університету імені Івана Франка, ви зробили дуже важливий і правильний вибір і впевнений крок у своє майбутнє.

Нам дуже приємно, що ви стали студентами спеціальності Облік і оподаткування та поповнили лави студентів, які навчаються за освітньою програмою Облік, аналіз та фінансові розслідування.

Від сьогодні для вас настає новий життєвий етап, сповнений цікавих зустрічей та нових знайомств, дивовижних відкриттів і досягнень.

Нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання в Університеті буде успішним та приносить задоволення, щоб у недалекому майбутньому ви стали затребуваними спеціалістами і невід’ємною частиною української нації.

Від усього серця колектив кафедри обліку, аналізу і контролю бажає вам невичерпної енергії та все нових і нових здобутків, щоб кожен зміг реалізувати свій потенціал у Львівському національному університеті імені Івана Франка.