Удосконалення професійних компетентностей викладачів кафедри фінансового менеджменту у рамках програми «Цифрові інструменти Google для освіти»

30.06.2023 | 22:47

Впродовж другого семестру 2022-2023 н.р. викладачі кафедри фінансового менеджменту проф. Ватаманюк-Зелінська У.З., проф. Назаркевич І.Б., доц. Дубик В.Я. та доц. Круглякова В.В. успішно пройшли онлайн-навчання для педагогічних, науково-педагогічних працівників  у рамках програми «Цифрові інструменти Google для освіти», організоване Міністерством освіти і науки України за підтримки Google Україна.

В межах навчання учасники мали змогу ознайомитись з основними інструментами Google, такими як Google Клас, Google Meet, Google Календар, Google Диск, Google Документи, Google Таблиці, Google Форми, Google Презентації, Google Keep, Google Сайти, Google Jamboard. Зокрема, викладачі дізнались як організовувати ефективну взаємодію між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google, які особливості та переваги Google Workspace for Education, як працювати з обліковим записом закладу освіти на різних пристроях: за допомогою комп’ютера і мобільного пристрою.

Такі навики сприяють покращенню комунікацій для усіх учасників освітнього процесу. Опанування сучасних цифрових інструментів дають можливість викладачам удосконалювати професійну компетентність задля підвищення ефективності організації навчального процесу в сучасних умовах.