УДОСКОНАЛЕННЯ КОМУНІКАЦІЙ МІЖ БІЗНЕСОМ ТА ОРГАНАМИ ВЛАДИ: ВИКЛИКИ ТА ЗАВДАННЯ

16.10.2018 | 15:00

11 жовтня 2018 року на кафедрі економіки та менеджменту був проведений науковий семінар на тему: «Удосконалення комунікацій між бізнесом та органами влади: виклики та завдання».

Мета наукового семінару – обмін результатами наукових досліджень, обговорення теоретичних та прикладних аспектів, пов’язаних з новими підходами комунікацій між бізнесом та органами влади, щодо забезпечення ефективного управління соціально-економічними процесами на основі оптимального поєднання загальнодержавних, регіональних і місцевих інтересів, діалогу з громадськістю та представниками бізнесу.

В результаті роботи наукового семінару професорсько-викладацький колектив кафедри економіки та менеджменту, докторанти, аспіранти, магістри, бакалаври спеціальності «Публічне управління та адміністрування» та запрошені гості інших спеціальностей отримали можливість обмінятися інформацією та апробувати результати  своїх наукових досліджень, які стосувались теми семінару. Було презентовано роботу наукового гуртка «Державотворець» та заслухано доповіді активних учасників, обговорено платформи де є можливість реалізувати себе в науці та професійному розвитку. Тематика виступів була актуальною та зацікавила усіх присутніх, що підтверджувалося конструктивною дискусією, значною кількістю запитань та жвавим обговоренням.

            

Професорсько-викладацький колектив кафедри економіки та менеджменту дякує учасникам науково-практичного семінару за вагомий внесок в організацію і проведення заходу, ґрунтовно розкриту тематику заходу, цікаві доповіді та плідну роботу!