УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ” У ФОРУМІ КАР’ЄРИ-2024

11.04.2024 | 12:29

З 9 по 11 квітня 2024 року у Львівському університеті проходить Форум кар’єри, організатором якого є Відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом ЛНУ ім. Івана Франка у співпраці з Профкомом студентів і Студентським урядом Університету.

На відкритті даного заходу були присутні професорсько-викладацький склад кафедри обліку, аналізу і контролю разом із здобувачами вищої освіти за освітньою програмою «Облік, аналіз та фінансові розслідування».

Форум кар’єри – масштабний та важливий захід, що об’єднує активну університетську спільноту, провідні українські компанії і організації, громадські та молодіжні об’єднання, а також експертів у сфері працевлаштування задля корисних і взаємовигідних зв’язків.

Генеральним партнером заходу стали компанії KPMG, Simply Contact та ПрАТ Концерн Хлібпром. На заході були присутні понад 30 компаній, установ та громадських організацій, які на Ярмарку вакансій, що відбувався у форматі стендової участі, пропонували здобувачам вищої освіти можливості працевлаштування, проходження практики та стажування, а також ділитися з молоддю практичними порадами щодо побудови успішної кар’єри.

Присутні мали можливість долучатися до цікавих заходів в рамках Форуму кар’єри (конкурс студентського резюме CV Awards, де активні учасники мають можливість отримати брендовані подарунки від роботодавців), а також до тренінгів: “Типи інтерв’ю. Як успішно пройти співбесіду” – спікер Анна Міщенко; “Стресостійкість – основа продуктивного навчання й успішного працевлаштування” – спікер Марта Штойко; “Ключові компетенції лідера майбутнього – що розвивати для успіху в сучасному світі” – спікер Наталія Падун.

Такі заходи є  важливі як для здобувачів вищої освіти так і викладачів, оскільки сприяють кращому розумінню здобувачами актуальних тенденцій ринку праці, вимог щодо  професійних компетентностей фахівців з обліку і оподаткування.