Участь викладачів та студентів освітньої програми «Інформаційні технології в бізнесі» в Конференції для бізнес-аналітиків від EPAM Systems

13.12.2021 | 20:45

10-11 грудня 2021 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Шевчук І.Б., Задорожна А.В., Васьків О.М., Депутат Б.Я., Старух А.І., Стадник Ю.А. та студенти, що навчаються на освітній програмі «Інформаційні технології в бізнесі» за освітніми ступенями «бакалавр» та «магістр», були часниками Конференції для бізнес-аналітиків, що була організована компанією EPAM – провідною ІТ-компанією України.

Розглянуті на конференції питання охоплювали широкий спектр проблем, так чи інакше пов’язаних з професією бізнес-аналітика. Зокрема, розглядалися питання розвитку бізнес-аналітиків в EPAM; було надано рекомендації для підготовки коректного бізнес-аналіз плану для проєкту та вказано аспекти, на яким слід приділити значну увагу. Доповідачами було представлено основні типи організаційних структур і проаналізовані їх переваги та недоліки, гібридні типи структур, розглянуто основні моменти формування корпоративної культури. Також було представлено цікаві доповіді «Як підготуватися до дискавері?» та «Комунікативні навички для бізнес-аналітиків. Підбір стилів та підходів в комунікації до різних типів людей залежно від мети спілкування».

Крім того, було розглянуто, якими технічними навичками повинні володіти сучасні бізнес-аналітики, як працювати бізнес-аналітику в умовах тиску та які виклики з’являються в E-commerce для бізнес-аналітика, особливості побудови спільноти БА та багато іншого.

Завершальним етапом дводенної конференції була дискусія, присвячена ролі бізнес-аналітика у майбутньому, на якій провідні бізнес-аналітики ЕРAM ділилися своїм баченням дальших напрямків розвитку бізнес-аналізу у світі. Без сумніву, така насичена програма конференції є чудовою нагодою для вдосконалення умінь та навичок сучасних бізнес-аналітиків, а також для тих, хто тільки планує розпочати свій шлях у цьому напрямку.

Розглянуті на заході питання щодо розвитку бізнес-аналітичних навичок, процесу  підготовки коректного бізнес-аналіз плану для проєкту, особливостей роботи бізнес-аналітика під тиском та практичні кейси закріплять знання студентів, отримані під час вивчення професійних дисциплін ОП «Інформаційні технології в бізнесі», а викладачам у подальшому їх використовувати при висвітленні відповідних тем власних навчальних курсів.