Участь викладачів кафедри у публічній дискусії «Досягнення України в Східному партнерстві та плани на майбутнє»

23.01.2021 | 13:09

22 січня 2021р. викладачі кафедри економіки та публічного управління (доц. Капленко Г.В., доц. Пак Н.Т., доц. Пікулик О.І.) взяли участь у публічній дискусії «Досягнення України в Східному партнерстві та плани на майбутнє» (в онлайн-форматі на платформі Zoom).

Модератором публічної дискусії була Ірина Сушко (виконавчий директор «Європа без бар’єрів», РГ1 УНП). Під час заходу був презентований моніторинговий звіт Української національної платформи ФГС СхП «Поступ України у виконанні двадцяти досягнень Східного партнерства до 2020 року» (доповідач  Геннадій Максак, керівник Ради зовнішньої політики «Українська призма», РГ1 УНП). На панельних дискусіях доповідали  Зоряна Макаруха (Керівниця експертної групи з діалогу високого рівня Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції), Іванна Климпуш-Цинцадзе  (Голова Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом), Марина Михайленко (Директор Департаменту ЄС і НАТО Міністерства закордонних справ України).

У публічній дискусії брали участь представники влади, громадськості, науковці та експерти, обговорювали позицію України в Східному партнерстві, , динаміку досягнення Україною поставлених завдань, надаючи особливу увагу інституційним та процесуальним змінам, відкритості та інклюзивності процесу, бачення ключових цілей на 2021 – 2025 роки та секторальні досягнення України.