Участь викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики в онлайн-тренінгу «Odoo/Bjet – інноваційні інструменти для управління бізнесом»

02.07.2021 | 12:02

15-25 червня 2021 року відбувся інтенсивний онлайн тренінг (платформа Zoom) «Odoo/Bjet – інноваційні інструменти для управління бізнесом», в якому прийняла участь викладач кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Оксана Васьків.

Тренінг відбувався у форматі: 5 лекцій онлайн; доступ до платформи BJet; практичні завдання; отримання сертифікату по закінченні тренінгу.

На тренінгу широко розглядалися теми: 1) Вступ до Odoo/Bjet; 2) Ведення бухгалтерського та управлінського обліку; 3) Управління проектами; 4) Виробництво, склади, продажі; 5) CRM, HRMS; 6) Практичне заняття.

Формат Практичні завдання забезпечив ознайомлення з інноваційними інструментами для управління бізнесом, а саме, виконання поставлених завдань із застосовуванням Odoo/BJet.

Програма тренінгу була корисною для викладачів, які хочуть застосовувати Odoo/BJet у навчальному процесі, що зробить його більш результативним.