Участь викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики у всеукраїнській онлайн-конференції від Genesis “Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022”

07.12.2022 | 21:01

👆01.12.2022 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Анна Старух та Анна Задорожна відвідали Всеукраїнську онлайн-конференцію від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ бізнесу та освіти 2022»

🟡Зустріч була насиченою виступами представників Міністерство освіти і науки України та Міністерство цифрової трансформації України, досвідом викладачів, відгуками студентів, поглядами партнерів та роботодавців на співпрацю освіти та бізнесу.

🔵Під час конференції слухачі мали можливість прослухати про всеукраїнський курс розроблений ГО «Product IT Foundation for Education» та кофаундинговою IT-компанією Genesis у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України. У партнерстві з Київською школою економіки та інвестиційним фондом Horizon Capital.

🧑‍💻Це віртуальний курс-стажування від Genesis про продуктові ІТ-компанії, інноваційні професії та бізнес-складову створення успішних цифрових продуктів, який можна імплементувати у навчальний процес закладів освіти за безпосередньою допомогою представників та розробників курсу.

☝️Важливим було обговорення впровадження та інтеграції курсу, як повноцінної дисципліни в навчальний процес. Це дає великі можливості до співпраці роботодавців та закладів освіти, а для студентів отримати досвід спілкування з практиками у межах навчальної дисципліни. На конференції обговорювалися:

🖊️Розвиток освіти під час війни: виклики та можливості для студентів і викладачів. Співпраця з IT бізнесом

🖊️Перспективи розвитку IT бізнесу у співпраці із закладами вищої освіти Інтеграція всеукраїнського курсу в ЗВО, подальші плани Міністерства щодо розвитку IT-галузі

🖊️Синергія бізнесу та освіти: розвиток екосистеми підприємницьких навичок для студентів

 

 

📚Виступи спікерів були надзвичайно інформативними та зацікавили більшість аудиторії. Усі учасники конференції отримали сертифікати про участь.

 

🤝Сподіваємося на подальшу співпрацю та будемо працювати над імплементацією досвіду бізнесу в навчальні дисципліни для студентів ОП «Інформаційні технології в бізнесі».