Участь викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики у серії вебінарів від SoftServe та Microsoft «Як навчати і навчатися онлайн ефективно: найкращі інструменти і практики»

07.05.2021 | 12:38

У період з 20.04.2021 р. по 29.04.2021 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Шевчук І.Б., Задорожна А.В., Старух А.І. та Васьків О.М. були учасниками заходу «Як навчати і навчатися онлайн ефективно: найкращі інструменти і практики», який був організований компаніями  SoftServe та Microsoft.

Навчальна програма складалася з чотирьох онлайн-лекцій: «Викладання онлайн з MS Teams», «Tips&Tricks Microsoft Teams», «Аліса у Задзеркаллі або як побудувати успішну комунікацію» та «Онлайн-баланс: ефективна комунікація, продуктивна співпраця». На них були представлені передові інструменти проведення дистанційного навчання та продемонстровано можливості їх використання. Також було розглянуто поняття ілюзії прозорості та проблеми нерозуміння, стратегій ефективних повідомлень, розкрито секрети успішного онлайн-спілкування. Викладачі кафедри ознайомилися з видами побічних ефектів, які виникають при спілкуванні онлайн, способами побудови онлайн-простору для спільної діяльності та ефективними практиками самоорганізації та спів-координації. Прослуханий курс лекцій буде корисним у практиці успішного проведення дистанційного навчання у ЗВО.