Участь викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики і здобувачів вищої освіти за ОП «Інформаційні технології в бізнесі» у IV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Цифрова трансформація фінансової системи України та країн V-4 в умовах євроінтеграції»

05.06.2024 | 22:07

16 травня 2024 р. викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики і здобувачі вищої освіти за ОП «Інформаційні технології в бізнесі» брали участь у IV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Цифрова трансформація фінансової системи України та країн V-4 в умовах євроінтеграції». Захід був організований Львівським НУП та Державним податковим університетом і проходив у форматі відеоконференції на платформі ZOOM.

Завідувач кафедри, д.е.н., професор Ірина ШЕВЧУК входила до складу наукового комітету конференції.

Здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за ОПП «Інформаційні технології в бізнесі» опублікували тези у збірнику матеріалів конференції – Тетяна ДІДУХ (УФЕ-11с), Валерія ЗУБАЧ (УФЕ-11с), Лола НЕСТЕРУК (УФЕ-11с), Марія РАДИМСЬКА (УФЕ-11с), Анна САВЧУК (УФЕ-11с), Соломія ЗВАРИЧ (УФЕ-31с), Анна КОЗИК (УФЕ-31с), Богдан КОПИЛЬЧАК (УФЕМ-11с).

Викладачі кафедри Оксана ВАСЬКІВ, доцент Анна ЗАДОРОЖНА, доцент Ігор РОМАНИЧ, доцент Ірина БОРЩУК долучилися до проведення конференції, щоб разом із 200-ма учасниками з 5 країн світу обговорити актуальні питання цифровізації фінансового сектору в контексті євроінтеграційних прагнень України та країн V-4. Зокрема тих аспектів, що стосуються формування єдиного цифрового ринку Європи, інноваційного розвитку економіки, ролі

fintech у розвитку фінансових сервісів та цифрової трансформації банківської системи у забезпеченні економічної стабільності держави.