Участь викладачів кафедри та здобувачів другого (магістерського) рівня освіти у вебінарі про проєкти регіонального розвитку

10.10.2021 | 13:58

08/10/2021. Колектив та здобувачі вищої освіти (другого) магістерського рівня кафедри економіки та публічного управління взяли участь у практичному вебінарі. Організатор вебінару –  Центр Розвитку “Громада UA”. Спікер заходу – проєктний менеджер Центру, д.е.н. Андрій Пелехатий. Тема заходу була присвячена навчанню щодо участі у Секторальній підтримці ЄС. Обговорювали та навчалися про конкурсний відбір проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу. На вебінарі обговорили основні сфери конкурсу,  правила та особливості підготовки проєктних заявок, робота конкурсної комісії тощо.

Досвід, отриманий на даному заході, викладачі кафедри будуть використовувати на лекційних та семінарських заняттях для здобувачів вищої освіти спеціальності “Публічне управління та адміністрування”. Здобувачі вищої освіти отримали корисні поради для подальшої своєї роботи за спеціальністю.