Участь викладачів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом у програмі міжнародного стажування із трансферу технологій GUTT.INUP в рамках проекту DAAD «Партнерство університетів України та Німеччини з трансферу технологій»

18.05.2022 | 12:35

Викладачі кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом (д.е.н., доц. Комарницька Г. О., к.е.н., доц. Герасименко О. В., к. держ. упр., доц. Решота О. А.) успішно завершили тримісячну англомовну програму міжнародного стажування з трансферу технологій GUTT.INUP  в рамках проекту DAAD «Партнерство університетів України та Німеччини з трансферу технологій».

Міжнародне стажування обсягом 180 год. (6 ECTS) було організоване Вюрцбурзьким університетом Юліуса Максиміліана, Львівським національним університетом імені Івана Франка та Київським академічними університетом.

У рамках міжнародного стажування викладачі кафедри прийняли участь у серії тренінгів та воркшопів, успішно представили та реалізували командний проєкт разом із представниками Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом на тему: «IMPROVING OF INTERACTION BETWEEN BUSINESS, CAREER OFFICE OF LNU AND EDUCATIONAL PROGRAMS».

За результатами стажування викладачі кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом отримали сертифікати міжнародного зразка.