УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ І КОНТРОЛЮ У НАВЧАЛЬНИХ ВЕБІНАРАХ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

15.12.2020 | 22:20

Запровадження змін в освіті значною мірою залежить від професійної підготовки освітян та усвідомленості ними своєї ролі в освітньому процесі. Для реалізації педагогічного управління сучасний викладач повинен бути переконаним прихильником самоосвіти і постійно підвищувати свою кваліфікацію, шляхом стажування та участі у семінарах, практикумах, тренінгах, вебінарах, майстер-класах тощо.

З цією метою викладачі кафедри обліку аналізу і контролю ФУФБ Людмила Петришин і Наталія Лобода протягом навчального семестру прийняли участь у навчальних вебінарах, зокрема:

1.Webinar NAQA-StrikePlagiarism.com/ 8.10.2020р. – організований НАЗЯВО (Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти – Україна) і компанією Plagiat.pl. Спікерами заходу були – виконавчий директор Plagiat.pl Алі Тахмазов і директор по бізнес розвитку Plagiat.pl в Україні – Максим Маєвський. Під час зустрічі висвітлено такі питання:

-Ефективність процедури перевірки на плагіат.

-Як звіт подібності допомагає знайти плагіат?

-Що говорять Закони України про плагіат?

-Безкоштовні антиплагіатні системи і їх аналіз.

2. Вебінар «Організація освітнього процесу в Teams для закладу освіти»/ 27.10.2020р.

3. Вебінар «Організація зворотнього зв’язку в Microsoft Teams» /14.11.2020р.

4. Вебінар «Емоційний інтелект та особистісне зростання»/1.12.2020р.

4. Онлайн-проєкт «Серія вебінарів для освітян «Інклюзивне навчання та дистанційна освіта»/9-11.12.2020 р.

5. Ці вебінари проводились в рамках проекту «Підготовка керівних, педагогічних та науково-педагогічних кадрів до роботи за інноваційними освітніми технологіями» на виконання програми спільної діяльності МОНУ та НАПН України і за підтримки та безпосередньої їх організації ТОВ «Академія інноваційного розвитку освіти». Після окремих тематичних вебінарів учасники отримали електронні сертифікати.