УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ І КОНТРОЛЮ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІ

20.11.2023 | 10:14

16 листопада 2023 року викладачі кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин та Наталія Лобода прийняли участь у ІІ-й Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегічні пріоритети розвитку бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах глобалізації», яка проводилась у Сумському національному аграрному університеті в онлайн форматі з використанням платформи Zoom Meetings. Тематичні напрями роботи конференції були наступними:
1. Розвиток бухгалтерського обліку в умовах цифровізації: виклики та перспективи.
2. Функціонування та розвиток аудиту: вітчизняний досвід та світові тенденції.
3. Актуальні питання оподаткування в системі управління підприємством.
4. Напрями модернізації системи управління підприємством в умовах глобалізації.
5. Особливості управління, обліку та звітності в умовах сталого розвитку.
Відкрив пленарне засідання к.е.н., професор, завідувач кафедри обліку і оподаткування СНАУ Микола Гордієнко. Із привітальним словом до організаторів звернулася професор кафедри обліку, аналізу і контролю ЛНУ імені Івана Франка Людмила Петришин і відзначила актуальність заходу та доцільність обміну думками і знаннями. Учасники конференції проаналізували важливі питання та стратегічні аспекти розвитку обліку, аудиту та оподаткування в умовах глобалізації.

Також обговорили питання щодо організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, підготовки фахівців з обліку і оподаткування, аспектів соціальної відповідальності суб’єктів господарської діяльності як складової громадянської освіти у системі обліку та інтегрованої звітності. З цікавими доповідями виступили здобувачі та аспіранти кафедри-організатора конференції. За підсумками роботи конференції передбачається видання збірника матеріалів.

Щиро дякуємо організаторам конференції за запрошення і бажаємо натхнення, творчої наснаги та професійних успіхів!