Участь викладачів кафедри обліку, аналізу і контролю та студентів спеціальності “Облік і оподаткування” у Форумі Кар’єри 2021

18.04.2021 | 21:09

16-17 квітня 2021 р. професорсько-викладацький склад кафедри обліку, аналізу і контролю та студенти спеціальності “Облік і оподаткування” приєдналися до Форуму Кар’єри 2021, який щорічно проводиться у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Форум Кар’єри – це масштабна щорічна подія, під час якої учасники мали можливість познайомитися із успішними компаніями-роботодавцями, які діляться корисною інформацією, рекомендаціями, інформацією про вакансії і можливості.

Щоб максимально відчути атмосферу живого спілкування в карантинних умовах форум цього року проходив Online та Offline. Роботодавці перебували на знімальному майданчику в університету, а глядачі спостерігати на платфомі Zoom.

У програмі Форуму взяли участь провідні роботодавці та експерти. Учасники визначили найбільш затребувані компетентності та актуальні питання ринку праці регіону, а також окреслили можливі і найоптимальніші форми та можливості співпраці освіти й бізнесу.

     

“Форуму Кар’єри 2021” проходив два дні, протягом яких відбулися:

  • панельна дискусія “Зміни і виклики для молоді на ринку праці”. У дискусії брали участь представники компаній-роботодавців, молодь та представники місцевих органів влади.
  • ярмарок вакансій – онлайн публікації вакансій та можливостей від компаній учасників (впродовж двох днів);
  • оголошення переможців конкурсу студентського резюме та мотиваційного листа CV& Cover Letter AWARDS 2021;
  • Workshop “Ефективна співбесіда” від компаній Roland Berger та Nestlé;
  • Workshop “Ефективний нетворкінг” від компанії DataArt;
  • оголошення переможців конкурсу студентського резюме та мотиваційного листа CV& Cover Letter AWARDS 2021.

     

Дана подія була корисна не лише студентам, але й викладачам – розробникам освітніх програм, авторам навчальних дисциплін для перегляду і оновлення програмних компонент відповідно до змін на ринку праці.

   

Дякуємо організаторам за пророблену роботу і цікаву розмову, та за чудову можливість нам стати учасниками такого цікавого і корисного для освітян і студентів заходу!!!