Участь викладачів кафедри обліку, аналізу і контролю та студентів групи УФОМ-11с в онлайн-вебінарі «Актуальні питання оподаткування»

02.04.2021 | 18:51

25 березня 2021 року викладачі кафедри обліку, аналізу і контролю доценти Петришин Л.П., Лобода Н.О. і Приймак С.В. та студенти освітнього ступеня «магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» прийняли участь в онлайн-вебінарі «Актуальні питання оподаткування», що був проведений ГУДПС у Львівській області.

   

Модератором заходу виступила Ірина Важна – головний державний інспектор відділу пресслужби, адміністрування субсайту та комунікацій з громадськістю ГУДПС у Львівській області.

Питання, що розглядалися на онлайн-заході стосувалися особливостей заповнення звітності з ЄСВ за оновленим форматом, нових он-лайн сервісів Пенсійного фонду України (доповідач: Ірина Фарина – головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів №1) та актуальних питань оподаткування єдиного внеску (доповідач: Василь Скупейко – заступник начальника управління-начальник відділу адміністрування єдиного внеску ГУДПС у Львівській області).

На завершення модератор підсумувала інформацію щодо нових підходів до заповнення звітної форми з ЄСВ та розв’язання найбільш поширених питань і труднощів його справляння, подякувала присутнім за участь та спонукала на подальшу співпрацю.

Участь у вебінарі була корисною для здобувачів вищої освіти ОПП «Облік, аналіз та фінансові розслідування» в плані розширення та поглиблення своїх знань в адмініструванні і складанні звітності з ЄСВ та формуванні їх інноваційної поведінки у сфері обліку та оподаткування. Науково-педагогічні працівники кафедри також удосконалили свою фахову компетентність, що в умовах сучасності є необхідним.