Участь викладачів кафедри фінансового менеджменту у тренінгу від Центру розвитку “Громада.UA”

11.03.2021 | 21:14
11 березня викладачі кафедри фінансового менеджменту д.е.н., проф. Ватаманюк-Зелінська У. З.,  д.е.н., доц. Шушкова Ю. В., к.е.н., доц. Західна О. Р., к.е.н., доц. Голинський Ю. О., к.е.н., доц. Завальницька Н.Б., к.е.н. Клепанчук О.Ю., к.е.н., доц. Смолінська С.Д. та к.е.н., доц. Татарин Н.Б. прийняли участь у тренінгу від Центру розвитку “Громада.UA”. Заслухали експерта з проектного менеджменту у сфері місцевого самоврядування Андрія Пелехатого, який розповідав про обласні програми та ділився секретами для написання успішних заявок, та Ірину Кравець, депутата обласної ради теперішнього скликання.
Під час тренінгу розглянуто, якими раціональними напрямами можна реалізувати дану програму, проаналізовано граничні розміри вартості проектів та максимальні суми співфінансування з обласного бюджету відповідно до кожного напряму.
На тренінгу розглядались три напрямки у вигляді конкурсних проектів місцевих ініціатив, регіонального розвитку, реалізація стратегічного розвитку, також не оминули програму розвитку автомобільних доріг та розвиток придорожньої інфраструктури, підвищення безпеки дорожнього руху. Піднялися болючі питання про програму дітей-сиріт та забезпечення їх житлом.
Отримана викладачами інформація допоможе підвищити рівень викладацької майстерності учасників, оскільки тренінг дав можливість отримати цінні та актуальні дані, які можуть бути використані в навчальному процесі.