Участь викладачів кафедри фінансового менеджменту у науково-практичному семінарі “Обмін досвідом проєктної та міжнародної діяльності”

22.10.2021 | 22:02

22 жовтня 2021 року завідувач кафедри фінансового менеджменту професор Наталія Ситник та доцент Ольга Сич взяли участь у науково-практичному семінарі “Обмін досвідом проєктної та міжнародної діяльності”, організованого спільно із Інститутом економіки і менеджменту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Проф. Наталія Ситник наголосила на актуальності та важливості обраної тематики щодо обміну досвідом і ознайомила присутніх з науково-освітніми проєктами, які реалізуються кафедрою.

Доцент Ольга Сич як координатор проєкту, поділилась власним досвідом та більш детально розповіла про процес підготовки і подачі проєктної заявки за напрямком Модуль Жана Моне та розповіла про можливості проектної діяльності у цьому напрямі.

 Учасники семінару – професорсько-викладацький склад, аспіранти та молоді науковці – дискутували щодо організаційного та методичного забезпечення проєктної діяльності, мали можливість задати питання та отримати вичерпні відповіді стосовно проєкту Модуль Жана Моне “Ревіталізація міст – досвід ЄС для України”, який реалізується на кафедрі фінансового менеджменту ЛНУ імені Івана Франка. Такі зустрічі сприяють можливості набуття досвіду участі молодих науковців та здобувачів освіти у подібних дослідницьких проектах .та дозволяють сформувати практичні навички роботи.

Участики семінару зазначили практичне спрямування семінару та домовились про майбутні спільні наукові проєкти у сфері зеленої економіки та відновлюваної енергетики.