Участь в освітньому форумі – Open Education Forum

16.03.2021 | 21:24

Викладачі кафедри фінансового менеджменту доц. Сич О.А. та доц. Ясіновська І.Ф. взяли участь в освітньому форумі – Open Education Forum – що відбувався 15-16 березня на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Міжнародна конференція стала майданчиком для обговорення провідних академічних практик, проєктів та програм у сфері освіти. Дискусії кращих фахівців стосувались обговорення важливих та нагальних проблем. Тематика панельних дискусій: «Освіта після пандемії»; «Сучасні тренди в освітньому середовищі: формальна, неформальна та інформальна освіта»; «Партнерство бізнесу та університетів»; «Якість освіти та академічна доброчесність: чому якісна освіта обов’язково передбачає доброчесність»; «Якість освіти: візія здобувачів».

Профільні вебінари фокусувались на актуальній тематиці: «Професійне вигорання викладача під час пандемії», «Як залучити кошти на свої дослідження», «Акредитація та якість освіти», «Кращі практики розвитку трудового потенціалу Східної України», «Викладач майбутнього: можливості та виклики».

Освітній форум сформував платформу для комунікації та обміну кращим досвідом для понад 500 учасників – стейкхолдерів освітянської сфери: викладачів, студентів, роботодавців та експертів.