Участь в академічній мобільності в рамках програми Еразмус + к.е.н, доцентки кафедри фінансового менеджменту Ірини Ясіновської

07.05.2023 | 22:32

З 1 по 5 травня 2023 року у Литовському бізнес-університеті прикладних наук в рамках програми Еразмус відбувся Erasmus+ Staff Week, який об’єднав учасників з України, Латвії, Польщі, Іспанії, Боснії, Туреччини, Кіпру та Албанії.

В мобільності прийняла участь к.е.н, доцентка кафедри фінансового менеджменту факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Ірина Ясіновська.

           Академічна мобільність – це чудова можливість отримати досвід викладання в європейському та міжнародному середовищі. Такий досвід сприятиме вдосконаленню методичних підходів до викладання навчальних дисциплін, зокрема «Фінансовий аналіз» та «Проектне фінансування» для здобувачів вищої освіти освітньої програми «Фінанси, митна та податкова справа».

           Програма академічної мобільності Erasmus+ сприяє обміну професійними знаннями, методами навчання та дослідження, особистому розвитку,  налагодженню професійних контактів.