Участь викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики у XI Міжнародному круглому столі «Інтеграція освіти, науки і бізнесу» (м. Запоріжжя)

23.09.2022 | 16:21

23 вересня 2022 р. завідувач кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка Ірина Шевчук взяла участь у роботі XI Міжнародного круглого столу «Інтеграція освіти,  науки і бізнесу».

Захід проходив на базі Запорізького національного університету та був організований задля обміну ідеями, реалізації бізнес-можливостей та створення спільних проєктів у сферах технологічного трансферу й інновацій.

Учасники круглого столу обговорили питання, що стосуються: проблем інтеграції освіти, науки і бізнесу; інституційно-інноваційних напрямів інтеграційних процесів; співпраці освіти, науки й бізнесу заради перемоги України; інтеграції науки і бізнесу як основи національного економічного розвитку; нової траєкторії співробітництва Україна – ЄС; формування кластерних і мережевих моделей креативного розвитку сільського туризму в Україні на основі європейського досвіду; європейських гуманістичних підходів до управління людськими ресурсами.

Колективу організаторів круглого столу вдалося організувати роботу в прифронтовому Запоріжжі, а учасники отримали можливість вільно обмінюватися думками та досвідом.

Ми – насамперед ми – маємо бути сильними! Покоління освічених та вільних! Кожен на своєму місці має робити все для Перемоги України!