Участь у вебінарі «BAS Бухгалтерія – аналог 1С»

12.11.2020 | 07:08

З 09.11.20 р. по 11.11.20 р. викладач кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Васьків О. М. відвідала онлайн вебінар «BAS Бухгалтерія», яку провів Євген Ганчев, консультант з ведення обліку в 1С та BAS. Онлайн вебінар присвячений проблематиці ефективної роботи в BAS Бухгалтерії, а саме налаштуванню: параметрів обліку BAS; облікової політики BAS; меню “під себе”; автоматичної індексації зарплати; виробництва у BAS Бухгалтерії для надання послуг/виконання робіт; як правильно вводити початкові залишки?; завантаженню номенклатури в BAS із Excel; заповненню прибуткової накладної BAS із Excel; наданню послуг двома методами: за виручкою та за плановою собівартістю; калькуляції собівартості наданих послуг/виконаних робіт та ін.

Практика використання професійних інструментів автоматизації ведення бухгалтерського обліку та звітності дає можливість з впевненістю стверджувати, що програма «BAS Бухгалтерія ПРОФ» – це перевірений і надійний професійний інструмент бухгалтера для ведення бухгалтерського і податкового обліку, підготовки та реєстрації податкових документів, а також підготовки та здачі обов’язкової регламентованої звітності. Варто зазначити, що продукт постійно і своєчасно оновлюється, забезпечується повною методичною та консультаційною підтримкою, а також надається консультація аудитора.

BAS Бухгалтерія є новим програмним забезпеченням, яке з часом буде мати верховенство на ринку та прийде на зміну «старій-добрій» 1С.