Участь у онлайн-форумі «Підвищення кваліфікації освітян: основні вимоги та новітні тренди» доцента кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решоти О. А.

30.09.2021 | 15:49

23 вересня 2021 року доцент кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом Решота О. А. взяла участь у онлайн-форумі «Підвищення кваліфікації освітян: основні вимоги та новітні тренди», організованому Освітньою платформою «4 PEOPLE» та ВГО «Українською асоціацією фахівців інформаційних технологій».

Спікерами Форуму було розкрито питання щодо основних напрямів підвищення кваліфікації освітян, цифрової компетентності в освітніх системах, розвитку управлінської компетентності, формування креативного та інноваційного мислення, обговорено особливості створення інклюзивного освітнього середовища та специфіку інклюзивного навчання в ЗВО та розкрито можливості міжнародного досвіду підвищення кваліфікації, особливості міжнародного стажування, новітні тренди в цьому напряму, міжнародні проекти в сфері освіти, мобільності студентів, викладачів тощо.

За результатами участі у онлайн-форумі «Підвищення кваліфікації освітян: основні вимоги та новітні тренди» доцентом Решотою О. А. було отримано сертифікат про проходження підвищення кваліфікації обсягом 6 годин (0,2 кредити ЄКТС).

Висловлюю вдячність організаторам та спікерам за змістовні доповіді та  можливість долучитись до наукової дискусії.