Участь у Міжнародному онлайн-проекті з нагоди 150-річчя з дня народження Лесі Українки викладачів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом та студентів

25.02.2021 | 15:07

Професорсько-викладацький склад кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом  та студентська молодь 24 лютого 2021 року взяла участь у Міжнародному онлайн-проекті з нагоди 150-річчя з дня народження геніальної української поетеси, письменниці, громадської діячки та перекладачки Лесі Українки. Захід був організований у форматі Zoom-форуму Київським національним університетом культури та мистецтв.

У рамках Міжнародного онлайн-проекту учасники мали нагоду ознайомитись з цікавими та інформативними доповідями міжнародних та вітчизняних спікерів, відомих діячів культури та мистецтва п. Софії Грици, п. Рауля Чалачави та п. Павла Мовчана, про маловідомі грані творчої особистості, трагічний життєвий та творчий шлях Лесі Українки, послухати декламацію віршів та музичні композиції на вірші видатної поетеси в сучасному аранжуванні.

Вдячні організаторам за можливість долучитись до поетичної феєрії та творчого генія Лесі Українки як справжнього символа нового українського мислення.