УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ УФО-11С В УКРАЇНСЬКІЙ СЛУЖБІ ВОЛОНТЕРСТВА

04.11.2021 | 15:26

Студентка групи УФО-11с (освітня програма облік, аналіз та фінансові розслідування) Когуч Ілона, входить до Української Служби Волонтерства. Ціллю організації є формування культури волонтерства та взаємодопомоги в Україні.

Робити добрі справи можуть усі: діти, дорослі, компанії, агенції і, навіть, цілі країни, тільки потрібно справді цього хотіти і бути натхненним у своїй справі.

Як представник Української Служби Волонтерства Когуч Ілона прийняла участь в Еко-форумі ООН 2021, у конференції «День ООН 2021», також у різноманітних благодійних акція.

Когуч Ілона є амбасадором проекту «Найбільший урок у світі” – це всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН, яка реалізується шляхом одночасного проведення занять у 100 країнах світу. В Україні проект «Найбільший урок у світі” реалізується з 2015 року у партнерстві з іншими громадськими та молодіжними організаціями. У 2021 році до втілення проєкту долучився AIESEC в Україні.

«Найбільший урок у світі» сприяє підвищенню обізнаності про глобальні проблеми, мотивує бути активними, брати на себе відповідальність та розвивати лідерські якості. Особливу увагу амбасадори проекту звернули на 13 Ціль сталого розвитку від ООН – пом’якшення наслідків кліматичних змін. Адже у світі немає жодної країни, яка б не відчувала цих серйозних проблем.

Студентка звертається до кожного з нас: «не бійтесь проявляти свою доброту. Як кажуть в Українській службі Волонтерства: навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще».

Дякуємо Ілоні і усім студентам, які долучаються до соціальних і благодійних проектів, несуть добро у світ і голосно про це заявляють.