Участь студентів студенти УФФ-33с та УФФ-34с та доцента кафедри обліку, аналізу і контролю у вебінарі «Закриття 2021 бухгалтерського року для цілей складання фінансової звітності: чек-лист дій для бухгалтера».

25.11.2021 | 20:35

У продовження співпраці кафедри обліку, аналізу і контролю ФУФБ з фахівцями практиками та на запрошення доцента кафедри Людмили Петришин, 24 листопада у рамках вивчення навчального курсу «Бухгалтерський облік» студенти УФФ-33с та УФФ-34с прийняли участь у вебінарі
від ТОВ «ЕС.СІ.АЙ.-КОНСАЛТИНГ» на тему «Закриття 2021 бухгалтерського року для цілей складання фінансової звітності: чек-лист дій для бухгалтера». Програма заходу включала розгляд наступних питань:
•Відображення в обліку результатів проведеної річної інвентаризація активів, капіталу, зобов’язань. Карантин внаслідок поширення COVID-2019 в Україні: особливості організації та проведення інвентаризації.
•Закриття 2021 р. бухгалтерського року: відображення в обліку результатів розрахунку курсових різниць, резервів, забезпечень, дисконтування довгострокових заборгованостей.
•Річний перерахунок ПДФО та відображення його результатів в об’єднаній звітності.
•Річний перерахунок ПДВ: від розрахунків до відображення в звітності з ПДВ та в бухгалтерському обліку.
•Основні підходи до складання та подання фінансової звітності за 2021 р. як додатку до Податкової декларації з податку на прибуток.


Дякуємо директору компанії – Інні Панченко за цікаву та насичену доповідь. Впевнені, що різнопланові онлайн- комунікації студентів з фахівцями прикладної сфери бізнесу сприяють активізації процесу трансформації практичної інформації у знання.