Участь студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» у виховному заході

17.02.2021 | 16:36

Студенти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» 1-5 курсів разом із кураторами доц. Комарницькою Г.О., доц. Бобко Л.О., доц. Герасименко О. В та доц. Решотою О.А. долучились до онлайн-заходу, організованого Департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації для студентської та учнівської молоді з нагоди одного із знакових протистоянь українців проти більшовицького режиму в історії державотворення України – 103-ї річниці бою під Крутами.

Учасники мали можливість долучитись до обговорення  історичних подій тих часів, подискутувати із спікерами заходу п. Хомою І., п. Височанським О. та п. Греділь У. щодо сучасних викликів та перспектив, які постають перед нашою державою і безпосередньо перед молодим поколінням в складних умовах сучасного державотворення, політичної, соціокультурної та ціннісної розрізненості українського суспільства, військових дій на Сході України.

Висловлюємо подяку організаторам та спікерам заходу за можливість отримання цікавої та повчальної інформації задля формування патріотичних поглядів молодого покоління на історичних здобутках українських героїв.