УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ “ОБЛІК, АНАЛІЗ ТА ФІНАНСОВІ РОЗСЛІДУВАННЯ” У ГОСТЬОВІЙ ЛЕКЦІЇ

21.05.2024 | 23:54

17 травня 2024 року здобувачі вищої освіти спеціальності 071 “Облік і оподаткування” ОП “Облік, аналіз та фінансові розслідування” та викладачі кафедри обліку, аналізу і контролю д.е.н., проф. Петришин Л.П. та к.е.н., доц. Лобода Н.О. в рамках академічного співробітництва на запрощення кафедри обліку і оподаткування Миколаївського НАУ приєдналися до гостьової лекції на тему: “Система оподаткування в Україні” (лектор – Купчишина Ольга Анатоліївна, Заступниця начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області, к.е.н.), яка проходила в режимі он-лайн із використанням платформи Zoom.

  

Під час гостьової лекції Ольга Анатоліївна розповіла про: систему оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності, правові засади застосування спрощеної системи оподаткування, обліку, звітності та справляння єдиного податку, облік розрахунків за єдиним податком, відповідальність підприємств та їх посадових осіб за порушення норм податкового законодавства тощо. Також лекторка поінформувала про роботу електронного кабінету платника податків. Лекція супроводжувалась мультимедійною презентацією,була аргументованою і викликала зацікавленість здобувачів.

Висловлює щиру вдячність за проведену гостьову лекцію та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Адже таке співпробітництво неодмінно стане частиною складової обізнаності здобувачівз питань оподаткування і запорукою успіху у майбутній професії.