Участь студентів групи УФОМ-21с у виховному заході з нагоди Дня незалежності України

26.09.2022 | 22:13

26 вересня 2022 року порадником групи УФОМ-21с – доцентом Шевців Л.Ю. була проведена виховна година з нагоди Дня незалежності України.

Як і 31 рік тому, над Україною знову «нависла смертельна небезпека», знову джерелом цієї небезпеки є агресивна, неадекватна, злочинна російська імперія. Російські окупанти намагаються позбавити України найдорожчого – незалежності, суверенітету та життя українців.

                       

Хвилиною мовчання було вшановано світлу пам’ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, загиблих  внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Незалежність… Це коли ти розумієш, що в тебе за спиною – Велика країна, єдина у світі, яка може протистояти варварській імперії вбивць.

Сьогодні український народ платить неймовірну ціну у війні з російськими окупантами, тому кожен українець (студент) на своєму місці має робити все можливе для наближення нашої спільної перемоги.