Участь студентів-обліковців у вебінарі «Побудова корпоративного архіву документів на платформі SharePoint»

04.12.2020 | 14:45
2 грудня 2020 року студенти групи УФО-31с і лектор курсу «Юридичне документування» д.е.н., доцент Петришин Л.П., долучилися до вебінару «Побудова корпоративного архіву документів на платформі SharePoint».
Вебінар був проведений з використанням дистанційної платформи Microsoft Teams компанією SMART business.
Програма вебінару включала наступні питання:
1. Місце електронного архіву в цифровій інфраструктурі компанії.
2. Переваги використання електронного архіву.
3. Функціональні можливості рішення.
4. Як забезпечити взаємозв’язок між пристроями сканування і електронним архівом.
5. Розмежування доступу до документів.
6. Інтеграція з зовнішніми системами для завантаження даних про клієнтів.
7. Масштабування сховища і планування навантаження на систему.
Спікерами заходу були Катерина Чуприна і Володимир Москаленко (експерти SMART business). У своїх доповідях вони зауважили, що незважаючи на посилений фокус на paperless-офіс, операційна діяльність підприємств досі тісно пов’язана з необхідністю створювати, обробляти і зберігати безліч паперових документів. Тому компанії шукають і впроваджують системи для їх централізованого зберігання з швидким доступом і високим рівнем захисту.
Крім того, спікери ознайомили учасників з можливостями цифрових технологій для оптимізації бізнес-процесів, підвищення прибутковості бізнесу та покращення взаємовідносин з клієнтами. Зокрема розкрили особливості оптимізації документообігу та надання доступу до електронних документів і звернули увагу, як вирішити питання фізичного зберігання документів шляхом їх оцифрування та використання цифрового архіву SmartPoint Digital Archive. Це – інструмент для вирішення бізнес-завдань організації, який дозволяє: впорядкувати документи і спростити процедури архівування, підвищити швидкість і якість обслуговування клієнтів, захистити доступ до корпоративної інформації, підвищити ефективність роботи співробітників.
Дякуючи експертами SMART business, студенти зрозуміли як зробити документообіг на підприємстві якісним, архів не просто цифровим, але й безпечним, структурованим та зручним для пошуку потрібних даних і підвищили рівень знань з вивченого курсу.