Участь працівників кафедри фінансового менеджменту в Онлайн-ФОРУМі «Інновації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі: світогляд та практичні кейси»

26.02.2021 | 16:28
25 лютого 2021 р. викладачі кафедри фінансового менеджменту Ситник Н.С., Ватаманюк-Зелінська У.З., Дубик В.Я., Західна О.Р., Шушкова Ю.В., Петик Л.О., Татарин Н.Б. та Клепанчук О.Ю. взяли участь в Онлайн-ФОРУМі «Інновації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі: світогляд та практичні кейси».
Захід був корисний тим, що розраховувався на людей, які працюють в освітньому середовищі, бізнес-структурах, зокрема ІТ-компаніях, у креативних та культурних бізнесах/стартапах, а також цікавий для нас усіх, хто має бажання постійно навчатися та вдосконалюватися.
Метою проведення ФОРУМУ було набуття теоретичних знань та практичних навичок щодо впровадження інновацій в освіті, бізнесі, ІТ та культурі на організаційних рівнях. Велику увагу організатори та учасники заходу приділили визначенню особливостей інноваційних процесів в освіті, бізнесі та культурі в епоху змін та цифрових трансформацій; формуванню інноваційних стратегій розвитку компаній; перевагам і недолікам змішаного навчання, особливостях гейміфікації навчання; інноваційним процесам у креативних індустріях; новим освітнім можливостям та викликам, що виникають через поширення цифрової економіки в умовах пандемії COVID-19.
Для викладачів, участь у таких заходах – це не лише можливість отримати відповіді на актуальні питання від успішних керівників освітнього та корпоративного секторів економіки, а й також важливий напрям підвищення кваліфікації та безперервного професійного розвитку.