Участь магістрів освітньої програми “Облік, аналіз та фінансові розслідування” у відкритій лекції на тему «Вимоги щодо звітності про цілі сталого розвитку в ЄС»

29.04.2023 | 11:36

26 квітня 2023 року студенти групи УФОМ-11с і викладач курсу «Облік в управлінні суб’єктами економіки» д.е.н., доцент Людмила Петришин, прослухали відкриту лекцію (лектор – Руслана Кузіна, д-р екон. наук, професор Католицького університету Левен (KU Leuven), Бельгія, сертифікований бізнес-тренер, АССА ДіпФР, САР, аудитор) на тему: «Вимоги щодо звітності про цілі сталого розвитку в ЄС» в рамках вивчення теми «Бухгалтерський облік для прийняття екологічних та соціальних рішень».

Адже, такі рішення приймаються на основі показників звітності. Тому слухачів зацікавив європейський досвід формування звітності про цілі сталого розвитку задекларований  лектором у темі.

Дякуємо кафедрі обліку та оподаткування ДТЕУ/КНТЕУ за надану можливість. Переконані, що подібні академічні практики і злагоджена співпраця між ЗВО є запорукою успіху в підготовці фахівців, в т.ч. з обліку та оподаткування і можливістю впевнено рухатись до європейського освітнього простору!