Участь кафедри фінансового менеджменту у реалізації міжнародних проєктів

01.11.2022 | 21:14

З метою поглиблення співпраці щодо реалізації міжнародних освітніх проєктів викладачки кафедри фінансового менеджменту Ольга Сич та  Софія Смолінська 17-28 жовтня виступили спікерами осінньої школи «Креативні індустрії: європейський досвід» (EUCREAT) в рамках програми «Еразмус+» напрямку модуль Жана Моне за підтримки ЄС, що проходила на факультеті культури та мистецтв.

Доцентка Софія Смолінська провела лекцію та семінар-дискусію на тему «Використання досвіду ЄС у сучасних тенденціях розвитку креативного сектора України», доцентка Ольга Сич познайомила слухачів школи з європейським досвідом ревіталізації постпромислових об’єктів та перетворення їх на креативні простори.

Під час тренінгу «Як створити креативний простір?» учасники опановували інструменти ЄС для перетворення занедбаних територій у сучасні об’єкти культурної інфраструктури.

Дякуємо кафедрі соціокультурного менеджменту та координаторці проєкту професорці Оксані Гнаткович за можливість долучитися до популяризації європейського дискурсу в освітніх практиках, поширення європейських цінностей та заохочення студентів здобувати нові знання та корисні навички для майбутнього працевлаштування. Сподіваємось на майбутню синергію у імплементації міжнародних проєктів!