Участь доцентів Петришин Л.П. і Долбнєвої Д.В. в онлайн дискусії «БІЗНЕС І НАУКА: взаємозалежні елементи кар’єрного успіху»

21.02.2021 | 08:44

19 лютого 2021 року в рамках кар’єрного івенту «СВІТ ПРОФЕСІЙ: ЕКОНОМІКА» на базі платформи ZOOM відбулася онлайн панельна дискусія «БІЗНЕС І НАУКА: взаємозалежні елементи кар’єрного успіху».

Участь в заході взяли представники закладів вищої освіти і бізнесу. Від кафедри обліку, аналізу і контролю учасниками події були д.е.н., доцент Петришин Л.П. і к.е.н., доцент Долбнєва Д.В.

Під час дискусії обговорювалися такі важливі питання:

Чому поєднання наукової діяльності та роботи за спеціальністю має синергетичний ефект для кар’єрного становлення і розвитку?

Які додаткові переваги суміщення роботи й навчання в аспірантурі? Які нові знання й навички можна отримати в аспірантурі?

PhD: 10 причин отримати вчений ступінь.

Спікерами заходи виступили:

Євген Кудрявцев – заступник директора з міжнародних відносин НЦ «МАНУ». Успішно захистив дисертацію на здобуття ступеня PhD у грудні 2020 року.

Анастасія Кожухівська – Co-founder компанії UGEN. Навчається в аспірантурі на економічному факультеті.  

Володимир Вірченко – д.е.н., доцент кафедри економічної теорії, макро- і мікроекономіки, голова Ради молодих учених КНУ імені Тараса Шевченка.

Марія Кнір – к.е.н., доцент кафедри фінансів, відповідальна за грантову діяльність на економічному факультеті КНУ імені Тараса Шевченка.

Андрій Грис – керівник екологічного напряму МЕТРО Cash & Carry, співголова Комітету сталого розвитку країни при Американській торговельній палаті України. Планує вступати до аспірантури в КНУ імені Тараса Шевченка.

Висловлюємо щиру вдячність за цікавий діалог і можливість долучитися до обговорення гостроболючих питань вищої освіти через призму можливості активної співпраці з бізнесом.