Участь доцента Лободи Н.О. у науковій онлайн конференції «НАПРЯМИ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ. ПЕРСПЕКТИВИ ТА МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ»

23.02.2021 | 21:06

З 21 по 22 лютого 2021 року к.е.н., доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Лобода Н.О. прийняла участь у Всеукраїнській науковій онлайн конференції “Напрями трансформації освіти. Перспективи та можливості розвитку“.

   

Перед сучасним викладачем, в умовах постійних змін в нашому житті, неминучій діджіталізації, інтернетизації підростаючого покоління, суспільство кидає виклик викладачу змінюватися, трансформуватися задля ефективного виховання молоді, використання новітніх засобів і способів як навчання, так і виховання.

Під час конференції були заплановані такі тренінги:

  • Онлайн сервіси: платформа Office 365 та інструменти Microsoft Teams, Microsoft Forms (спікер – Проскурня Олена Михайлівна (кандидат технічних наук, доцент НТУ’ХПІ’, магістр Ліонської вищої школи, відповідальний секретар наукового журналу));
  • Інтернет – безпека. Захист особистої інформації (спікер – Бенза Софія Миколаївна (вчителька інформатики, спікер всеукраїнських вебінарів, член експертної комісії з оцінки рівня якості олімпіадних завдань “НА УРОК”));
  • Молоде покоління – підходи та приклади в психологічній роботі онлайн (спікер – Морська Лілія Миколаївна (психолог вищ. кат., психотерапевт за мет. символдрама, клінічний психолог. Організатор та ведуча програм для підлітків Фарватер));
  • Анкетування, тести та квести, вправи та завдання за допомогою Google форм (спікер – Павлюк Наталія Василівна (практичний психолог Української гімназії №1 нині ліцей ім. Сабата, м. Івано-Франківськ)) та багато інших.

Участь у науковій конференції – це хороша можливість для саморозвитку, оскільки дозволила опанувати інноваційні підходи в організації навчального процесу.