Участь доцента кафедри обліку, аналізу і контролю Петришин Л.П. у Міжнародному «Міжнародна освітня співпраця як приклад розвитку професійної майстерності фахівця» науково-педагогічному онлайн-семінарі

26.06.2022 | 21:47

23 червня 2022 року доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин прийняла участь у Міжнародному науково-педагогічному онлайн-семінарі для науково-педагогічних, педагогічних працівників, аспірантів, студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти на тему: «Міжнародна освітня співпраця як приклад розвитку професійної майстерності фахівця» в рамках підвищення кваліфікації як складової навчання впродовж життя, який проводився на базі Вищої Школи Агробізнесу в Ломжі (Польща).


Найкращі спікери Wyższej Szkoły Agrobiznesu w Łomży (Polska) та учасники із закладів вищої освіти України поділилися досвідом міжнародної співпраці та підготовки здобувачів освіти. Було надано можливість участі в дискусії, якою викладач з вдячністю скористалася. По завершенню учасники отримали сертифікати, що підтверджують їхню участь тривалістю 6 год. (0,2 кредити ЕСТS), здобули масу задоволення від спілкування з однодумцями, окреслили перспективи подальшої співпраці і висловили консолідовану підтримку праведній боротьбі українського народу проти російських загарбників та сподівання, що наступна зустріч відбудеться у мирний для України час.