Участь доцента кафедри держаних та місцевих фінансів Голинського Ю.О. у круглому столі «Легкість переміщення товарів через кордон: національний та регіональний виміри»

11.10.2018 | 14:58
11 жовтня 2018 року доцент кафедри держаних та місцевих фінансів факультету управління фінансами та бізнесу Голинський Ю.О. взяв участь у круглому столі «Легкість переміщення товарів через кордон: національний та регіональний виміри», який відбувся у Львівській торгово-промисловій палаті.
На заході обговорювались питання очікувань учасників ЗЕД від держави, оцінки роботи митниць в різних областях України та можливостей покращення їх роботи на регіональному рівні. В дискусії брали участь науковці, митні посередники, представники влади (ЛОДА), Львівської митниці ДФС (зокрема, Ігор Каламуняк, начальник управління організації митного контролю і оформлення) та експортери.
Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій було представлено проект «Діалог зі сприяння торгівлі» та презентовано аналітичний звіт «Спрощення процедур торгівлі в Україні: оцінки та очікування бізнесу 2017/2018».
Окремим блоком обговорення були питання заборони експорту лісу-кругляку, вирубки лісу, впливу на екологію та бізнес, де також було презентовано «Результати тимчасового мораторію на експорт лісу-кругляку».