Участь доцента Долбнєвої Д.В. у вебінарі «ТОП-3 навички бухгалтера в Excel: вивантаження 1С, звіти по доходах і видатках, та ін.»

21.02.2021 | 08:32

Доцент кафедри обліку, аналізу і контролю Долбнєва Д.В. протягом 15-16.02.2021 р. прийняла участь у вебінарі «ТОП-3 навички бухгалтера в Excel: вивантаження 1С, звіти по доходах і видатках, та ін.». Вебінар проведений Мирославом Катона, спікером Онлайн-школи бухгалтерії AVS, практикуючим аудитор, ACCA.

Під час двох вебінарів Мирослав на практичних прикладах роз’яснив:1) як швидко редагувати картку рахунку вивантажену з 1С;2) як легко за допомогою формул визначити період прострочення для дебіторської заборгованості;3) як швидко перерахувати або розрахувати курсові різниці;4) як ідентифікувати операції, за якими були продажі нижче собівартості.Отримана інформація значно розширила бачення функціональних можливостей Excel для потреб бухгалтерського обліку та її застосування у взаємозв’язку з іншими бухгалтерськими програмами, зокрема 1С: Бухгалтерія. Завдяки чому суттєво спрощується процес вивантаження інформації з 1С: Бухгалтерія у Excel з метою подальшого її опрацювання.