Участь д.е.н., доцента кафедри обліку, аналізу і контролю Петришин Л.П. у вебінарі «Суспільно орієнтоване навчання в дії»

24.11.2021 | 19:56
19 листопада 2021 року викладач кафедри обліку, аналізу і контролю Людмила Петришин прийняла участь у вебінарі «Суспільно орієнтоване навчання в дії», який був організований Українським католицьким університетом.
  
Розпочав захід словами вітання перший проректор Українського католицького Університету Тарас Добко. Викладачі УКУ продовжили дискусію і розповіли про шлях університету у впровадженні суспільно орієнтованого навчання, висвітлили і яскраво представили досвід реалізації суспільно орієнтованих проектів в університеті, зокрема, таких як: «Вервиця єднає», «Напрацювання стратегії розвитку Верховинськоі ТГ», «Від «служіння для» до «служіння з», «Із серцем: розбудовуючи сталі соціально орієнтовані (волонтерські) проекти».
Крім того, учасники заходу мали можливість познайомитись з практикою впровадження суспільно орієнтованого навчання в Католицькому університеті Лювену (Бельгія) та Університету Нотр Дам (США).
Участь у вебінарі сприяє розумінню методології суспільно орієнтованого навчання та його ефективності у підвищенні якості навчання.