Участь членів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом у IІ Форумі правових реформ для громадянського суспільства: нові виклики та досягнення в умовах війни

20.09.2022 | 09:55

15-16 вересня 2022 відбувся IІ Форум правових реформ для громадянського суспільства: нові виклики та досягнення в умовах війни.

Презентація доповідей та їх обговорення проходили у змішаному форматі: офлайн (м. Київ) / online, Zoom. З програмою заходу можна ознайомитись за посиланням: програма Форуму.

Форум проводився в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

У тому числі, в рамках Форуму у викладачів кафедри публічного адміністрування та управління бізнесом та студентів спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” була нагода ознайомитися із результатами Конкурсу історій “Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці”.