У рамках проєкту «Діалог з роботодавцями» відбулася зустріч на тему «Управління. Фінанси. Аудит»

26.11.2021 | 12:38

25 листопада 2021 р. у рамках проєкту «Діалог з роботодавцями» відбулася зустріч здобувачів вищої освіти та викладачів освітніх програм «Фінанси, митна та податкова справа», «Публічне адміністрування та управління бізнесом», «Публічне управління та адміністрування», «Управління персоналом в органах публічної влади та бізнес-структурах», «Облік, аналіз та фінансові розслідування» із стейкхолдерами на тему «Управління. Фінанси. Аудит». Організатор заходу – відділ кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом Центру маркетингу та розвитку ЛНУ ім. Івана Франка.

Варто зазначити, що факультет управління фінансами та бізнесу має хороший досвід співпраці з роботодавцями, зокрема, щодо проходження студентами виробничої практики у реальних умовах їхньої майбутньої професійної діяльності, підвищення кваліфікації викладачів у бізнес-структурах, проведення зустрічей професорсько-викладацького складу та студентів з потенційними роботодавцями, залучення практиків до проведення гостьових занять.

До організації зустрічі активно долучився декан факультету управління фінансами та бізнесу Андрій Стасишин, який підтримав пропозицію щодо проведення зустрічі із роботодавцями, адже комунікація і співпраця зі стейкхолдерами є дуже важлива та необхідна, особливо у процесі  оновлення освітніх програм та практично орієнтованого навчання.

Учасники зустрічі:

  1. Юрій Федорів – керівник практики фінансового сектора KPMG 
  2. Ярослав Коваль – начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях
  3. Довганик  Вікторія – фахівець з найму робочої сили NBS Lviv (Nestle).
  4. Костіцина Євгенія – спеціаліст з розвитку бренду роботодавця компанія E&Y
  5. Масюк Марта  – старший фахівець з підбору персоналу компанії PwC
  6. Мельник Лідія – начальник управління по роботі з персоналом АТ АКБ Львів

До участі долучилося понад 150 студентів та викладачів. Варто зазначити, що результати таких зустрічей дають можливість краще розуміти актуальні тенденції ринку праці, потреби роботодавців, їх вимоги до молодих фахівців, та, відповідно, оновлювати навчальний контент, актуалізувати його, вносити зміни в освітні програми. Це сприятиме підготовці випускників, які б були затребувані на ринку праці.

https://lnu.edu.ua/v-universyteti-tryvaie-proekt-dialoh…/