У межах проєкту Global Money Week викладачі кафедри фінансових технологій та консалтингу ФУФБ долучилась до проведення Турніру з фінансової грамотності

27.03.2024 | 22:36

У межах проєкту Global Money Week викладачі кафедри фінансових технологій та консалтингу ФУФБ долучилась до проведення Турніру з фінансової грамотності, що реалізовувався освітньою організацією Junior Achievement Ukraine. Зокрема, доцентки кафедри, к.е.н. Сідельник Олена та Лапішко Зоряна виступили розробниками завдань для змагань. Також Олена Сідельник взяла участь у роботі журі турніру, а Зоряна Лапішко та Віра Другова були ведучими фінального етапу змагань.
Турнір проводився у два етапи: на першому етапі відбувалось тестування і відбір команд серед навчальних закладів, що беруть участь у програмі “Фінансова грамотність” від Junior Achievement Ukraine, а у фіналі, що пройшов 22 березня 2024 року у м. Львові 10 найкращих команд із усієї України змагалися і демонстрували свій рівень знань у сфері управління особистими фінансами. Протягом дня команди вирішували кейси, завдання та проблемні ситуації від експертів. Додатково команди презентували перед професійним журі власні ідеї на тему «Фінансовий продукт або послуга майбутнього».
Усі учасники та педагоги, що взяли участь у цьому заході, отримали безцінний досвід та унікальні знання, які дає програма «Фінансова грамотність» у творчому, змагальному процесі.