Третій тиждень тренінг-інтенсиву викладачів кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики на Tech Summer for Teachers від ІТ-компанії SoftServe

07.07.2020 | 13:50

Уже третій тиждень викладачі кафедри цифрової економіки та бізнес-аналітики Шевчук Ірина, Депутат Богдан, Васьків Оксана та Старух Анна удосконалюють ІТ-навички на вебінарах для викладачів Tech Summer for Teachers від ІТ-компанії SoftServe.

На п’ятому вебінарі «Автоматизоване тестування у сучасному світі розробки ПЗ» (30 червня 2020 р.) Dmytro Matsevych, Test Automation Engineer/.Net developer, ментор та експерт SoftServe IT Academy розповів чому автоматизоване тестування є необхідним етапом розробки програмного забезпечення. Окреслив технічні та soft skills для Test Automation Engineer та очікування до цієї позиції від ІТ-компаній. Продемонстрував практичні кейси застосування автоматизованого тестування на реальному прикладі.

          Шостий вебінар «Об’єктно-орієнтований UX-дизайн: дизайнери vs розробники» провів Roman Iakymovych, Lead Experience Design у SoftServe та поділився досвідом як використовувати UX-дизайн для оптимізації часу при створенні продукту. Крім того, увагу слухачів було зосереджено на  перевагах  об’єктно-орієнтованого підходу в дизайні взаємодії; його схожості та  відмінності з об’єктно-орієнтованим програмуванням; способах виділення об’єктів для конкретного продукту і об’єктному моделюванні стосовно проектування інтерфейсів користувачів.