Тренінг для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

06.12.2019 | 23:28

4 грудня 2019 року на факультеті управління фінансами та бізнесу відбувся тренінг, який провела  провідний аналітик Агенції регіонального розвитку Львівської області Коваль Ірина на запрошення професорсько-викладацького складу спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».  Студенти та викладачі кафедри економіки та менеджменту і кафедри економічної теорії мали змогу отримати відповіді на питання про конкурсні програми, гранди,  проєкти, можливості для молоді та ініційованих осіб.

Під час тренінгу отримали рекомендації щодо заповнення форми проєкту та отримали відповіді на всі запитання, що виникають під час формування ідеї. Чому вартує брати участь в конкурсах проєктів, на що звернути особливу увагу при їх написанні, що таке бюджет проекту, як працювати на краудфандинговій онлайн-платформі? Також отримали практичну інформацію про окремі пункти проєктної заявки, інформацію про корисні лінки на активні конкурси і гранти.

Розмова була цікава та корисна, зважаючи на те, що спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування» безпосередньо пов’язана  з підготовкою  фахівців, що здатні забезпечити надання доступних і якісних публічних та адміністративних послуг.

Студенти та професорсько-викладацький склад спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» вдячні Агенції регіонального розвитку Львівської області та спікеру Ірині Коваль за тісну і продуктивну співпрацю.