Тематичний семінар «Хто не знає своєї історії, той не вартий свого майбутнього”

01.08.2022 | 14:12

28.07.2022 року на платформі Microsoft Teams, в онлайн-форматі, на кафедрі фінансового менеджменту відбувся тематичний семінар «Хто не знає своєї історії, той не вартий свого майбутнього” до Дня Української Державності. 

Спікерами виступили завідувачка кафедри проф. Наталія Ситник, заступник декана з виховної роботи проф. Юлія Шушкова та заступник зав. кафедри з виховної роботи доцент Софія Смолінська, які наголосили, що це свято про історію українського державотворення, про видатних українців, діяльність яких вплинула на створення нашої країни протягом її багатовікової історії та формування тисячолітніх державотворчих традицій України.

Кожен з нас своїми вчинками та рішеннями також творить нашу історію як і ті, хто нині захищає нашу державність, нашу свободу та національні інтереси України.

Існування Української державності – це наше власне життя, це надія на щасливе майбутнє дітей, на свободу і мир серед вільних народів Європейського континенту.

Адже як сказав видатний український поет та громадський діяч М. Рильський: «Хто не знає своєї історії, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той сам не гідний пошани».